بهترین غذاهای تایلندی

تایلندی کشوری است که دارای فرهنگ بسیار غنی می باشد که به واسطه ی همین مورد گردشگران بسیار زیادی را به خود جذب نموده است اما مسئله ای که در اینجا مطرح است این مورد است که این کشور دارای غذاهای بسیار لذیذی می باشد که باید چند نوع از این غذاها را بشناسید. در ادامه در مطلب آشنایی با تایلند در مورد بهترین غذاهای تایلندی بیشتر صحبت خواهیم کرد.

اگر تا به حال گذرتان به تایلند محذوف خاشع باشد حتما شما هم با ما هم اعتقاد هستید که تایلند یکی از سرد شیرین و ترین غذاهای دنیا را دارد و حتی طعم رخیص ترین غذای خیابانی اش هم فوق العاده است. پدتای، امروز دیگر یکی از جانان ترین غذاهای نودلی دنیاست و خوشبختانه اجازه پخت راحتی هم دارد و به یسر و اشكال می توان آن را در خانه درست کرد. میل خودتان است؛ دوست دارید پدتای مرغ، بهترین غذاهای تایلندی یا انواع سبزی های خوردنی درست کنید؟ هر کدام از كالا اقسام پدتای ها طعم فوق العاده ای دارند!

تاریخچه پدتای

پدتای احیانا رمزی ترین غذای تایلند است، غذایی که هم ظاهر و هم طعم خوبی دارد و به مذاق خیلی ها خوش می آید. نودل های سرخ شده ی خوشمزه قدیمی ترین غذای خیابانی تایلند است و در همه ی مطعم های محلی تماماً کشور سرو می شود. در این غذا انواع طعم ها و مزه های شور، شیرین، ترش و تند به خوبی با هم ترکیب شده اند و ۴ طعم ویژه که وجه ممیزه ی غذاهای تایلندی هست را به خوبی ارائه داده اند.
پدتای دلبر ترین غذای تایلند

به نظر می آید که پدتای در طی شاهنشاهی آیوتایا اخترع شده و در مطلع مواد اولین اش خیلی ساده بود. جنبه ها در طی جنگ عالمگیر دنیایی دوم تایلند گرفتار کمبود برنج شد برای همین دولت مردم را تحریك کرد تا به جای برنج از نودل های برنج استفاده کنند، نودل هایی که چندانكه ارزان و زیاد بودند که خیلی زود عادت های غذایی مردم را دستخوش تغییر کردند. همه ی این پیوستگی ها همزمان روبرو شونده شد با آهنگ نخست وزیر تایلند که خیال داشت برای تایلند هویتی آزاده و منحصربفرد به وجود بیاورد و از آن جایی که یکی از جنبه های هویت هر کشور غذاهای آنجاست پدتای تبدل به غذای ملی و یکی از غذاهای سری تایلند شد.

مواد لازم برای تهیه ی پدتای

برای درست کردن این غذا از همه ی مواد مغذی لازم برای بدن بشر مصرف می شود و غذایی فوق العاده مقوی و در عین حال خوش طعم ای درست می شود:

  • پروتئین: پروتئین این غذا از موادی مثل میگو، مرغ، گوشت و یا پنیر توفو بدست می آید.
  • نودل برنج
  • تخم مرغ
  • سبزیجات: جوانه لوبیا، فلفل قرمز، پیاز کوچک شالت
  • طعم دهنده ها: سس ماهی، خمیر تمبر هندی، شکر پالم، میگوی خشک شده
  • خوراکی هایی برای تزئین: بادام قدسی بو داده، لیموی تازه

مراحل پخت پدتای

اول از همه میگوها در روغن سرخ می شوند و بعد نودل های برنج به ماهی تابه تزاید می شوند. حالا وقت وارد کردن مواد اولین ی دیگر است: پنیر توفو، خمیر تمبر هندی، سس ماهی، میگوی خشک، تخم مرغ، جوانه لوبیا، پیاز کوچک، فلفل قرمز و شکر پالم به ترکیب ازدیاد می شوند. بعد از اینکه همه ی مواد ازلی با هم ترکیب شدند و پختند بسته به نوع پدتای (پدتای انواع مختلفی دارد) نودل هم به آن ها نقصان می شود. حسب معمول برای تزئین پدتای از بادام ملكوتی آبی رنگ و ارضی بود داده و تکه های لیمو ترش استعمال می شود که ظاهر و طعم خوشایندی برای غذا به وجود می آورند. حسب معمول قبل از اینکه آشامیدن این غذا را شروع کنید باید ادویه هایی که دوست دارید را به آن نقصان کنید.

می توانید به راحتی تغییراتی در این غذا به وجود بیاورید و آن را مطابق با سلیقه غذایی خودتان درست کنید. برای تهیه ی این غذا به غیر از میگو می توان از مواد دیگری مثل مرغ و گوشت هم استفاده کرد حتماً اگر گیاهخوار هستید و تمایلی به كاربرد از گوشت در غذا ندارید می توانید از گوشت و میگوی خشک شده فاکتور بگیرید و سس سویا را پیامد سس ماهی کنید.

این را هم نقصان کنیم که نودل ها قبل از اینکه به ترکیب انواع سبزی های خوردنی افزایش شوند باید مدتی در آب جوش بپزند تا نرم شوند. اگر تقدم می دهید که طعم غذایتان بی حركت تر باشد دور فلفل قرمز را خط بکشید و فقط از سس فلفل شیرین و باتانی مصرف کنید. خمیر میگو، شکر پالم، سس ماهی و خمیر تمبر هندی را از سوپرمارکت های تایلند تهیه کنید.

پدتای سنتی را از کجا تهیه کنیم؟

اگر در بانکوک هستید پیدا کردن بک وعده پدتای خوشمز اصلا کار سختی نیست، اغلب مهمانخانه ها و کافه ها این غذا را به تاپ :صفت عالی حالت ممکن درست می کنند که مطمئنا از طعم و مزه ی آن ها خوشتان می آید. حتما سری به مهمانخانه تیپسامای پدتای (Thipsamai Pad Thai) بزنید چون ایدون یکی از مشهور ترین مطعم های پدتای دارالسلطنه است.

در این مهمانخانه برای درست کردن پدتای از شیوه ی سنتی كاربرد می شود؛ منظورمان از شیوه ی سنتی استعمال از زغال برای پخت غذاست. این روش طعم و مزه ی منحصربفردی به غذا می دهد برای همین طرفدارن خاص خودش را دارد. این مهمانخانه هر روز از ساعت ۵ عصر باز می شود و تجربه ای منحصربفرد را نصیبتان می کند که به هیچ وجه نباید آن را از دست دهید. جالبه بدانید که در یکی از نظرسنجی های جهانی که در سال ۲۰۱۱ به كاربستن شد خیلی ها پدتای را پنجمین غذای سرد شیرین و ی دنیا دانستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *